Om JUAL Solar A/S

JUAL SOLAR patenteret

Lad os hjælpe dig i en travl hverdag

Vi ved, at den letteste og derfor mest benyttede løsning i en travl hverdag er at vælge det produkt, du allerede kender. Ikke fordi, det er det bedste, men fordi tiden ganske enkelt ikke er til at afsøge markedet ordentligt.

Hos JUAL SOLAR har vi været så heldige, at vi kan koncentrere os om kun at sælge ét produkt: Vi sælger nemlig konsolsystemer til solceller på tagflader med membran.

Vi har patent på den metode, beslagene monteres i tagkonstruktionen, og der findes derfor ikke noget lignende.

JUAL SOLARs patent er i montagedelen, så beslagene monteres forsvarligt ned i tagkonstruktionen. Det betyder, at konstruktionen lukkes til, så taget ikke tager skade af fugt og råd med tiden, og taget vil forsat være intakt.

Taget og konstruktionen bibeholder altså sin eksisterende holdbarhed.

Derfor kan vi med stor faglig stolthed og overbevisning stå frem og se vores kunder i øjnene, når vi hjælper dig med at integrere JUAL SOLAR tagkonsoller i dine kommende projekter.

Vi er eksperter på området indenfor tagkonsoller, og derfor er vi overbeviste om, at vi kan give dig den helt rigtige hjælp og unikke rådgivning til dit projekt.

Vi glæder os til at få en snak med dig om dit projekt og om, hvordan vi kan hjælpe dig til at vælge den rigtige løsning.

Kontakt os enten på telefon eller send os en mail med en kort beskrivelse af dit projekt.

JUAL SOLAR A/S er en del af JUAL GROUP. For at lave gode resultater skal man sætte det bedste hold. Vi er en del af JUAL GROUP og vi er altid UNITED IN PERFORMANCE. JUAL GROUP består af selskaberne JUAL A/S, JUAL Kina, JUAL SOLAR A/S, PERFORM A/S og BYGTJEK A/S

JUAL SOLAR A/S

Industrivej 14
DK-7130 Juelsminde
Denmark

Tel. +45 76 83 11 41

 

JUAL SOLAR TEAM 2017