JUAL Solar på toppen af Dokk1

29/09/2015
Solcelleanlægget på det ny indviede projekt Dokk1 - et af Aarhus' hidtil dyreste byggerier på Havnen, er resultatet af et værdifuldt samarbejde mellem 2 store spillere på markedet indenfor solceller og montage.

Dokk1 er navnet og stedet for Aarhusianernes nye og storslåede Hovedbibliotek og Borgerservice centralt placeret på Aarhus Havn, som desuden også kommer til at huse medier, cafe, projektrum, sale, studieceller, legeplads mm.

Det arkitektoniske har været et vigtigt element i udvælgelsen af samarbejdspartnere og leverandører til Dokk1 – og her er der ikke gået på kompromis. Dette afspejles blandt andet i det meget stilrene udseende og den bevidste placering og opsætning af solcellerne på tagfladen.

JUAL Solar har under byggeriet deltaget på toppen af bygningen ved at være leverandør af det komplette rammesystem, der er kendetegnet ved at være en sammentænkt systemløsning hvor de afgørende elementer; fastgørelse, tagets egenskaber samt de forekommende laster, alle har været en vigtig del af tankerne bag konstruktionen af Konsolsystemet.

I denne forbindelse har JUAL Solar haft et tæt og konstruktivt samarbejde med Bygherres Rådgiver Alectia omkring dimensioneringen af anlægget i forhold til de forekommende laster samt SolarElements, som har stået som hovedleverandør for den samlede løsning. 

Hos JUAL Solar har vi stor erfaring og ekspertise i at etablere sikre installationer på tage med tagmembraner ved effektivt at kombinere tagkonsoller og rammesystemer under hensyntagen til hvert enkelt projekts enkelte krav og nuancer.
 

JUAL SOLAR Øst/Vest Konsolsystem