JUAL SOLAR går ”lige i Hjertet”

04/10/2017
JUAL SOLAR leverer konsolsystem til fastgørelse af træ-lameller på taget af Hjertet i Ikast
Projektnavn: Hjertet
Kunde: KPC
System: Tagparallelt
Størrelse: 1600 konsoller/ca. 2000m Aluprofiler
Montør: KB Tagpapservice
Location: Ikast
 
JUAL SOLAR har leveret et unikt konsolsystem til fastgørelse af træ-lameller på taget af det nye multihus ”Hjertet” i Ikast. Der er leveret 1600 konsoller og ca. 2000 meter aluprofiler til fastgørelse og rammesystem. Hjertet danner rammen om et stort multihus i Ikast, hvor det har været en høj prioritet at udtrykke det funktionelle og alsidige koncept, som huset indeholder og er bygget op omkring. 
 
Oprindeligt er JUAL SOLARs konsolsystem udviklet til fastgørelse af mange forskellige emner på tage. I dag er anvendelsen dog ofte fastgørelse af solpaneler. Det har i dette tilfælde været en spændende proces at videreudvikle vores konsolsystem til fastgørelse af specifikke emner.  Helt konkret er der udviklet en ny ”gaffel”, der kan fastholde de træ-lameller, som tagene på ”Hjertet” bliver beklædt med. 
 
En af udfordringerne har været at fastgøre træ-lameller på tagene med en hældning på op til 30°. Desuden skulle montagen gennembore op til 350mm isolering og forankres i trapeztaget nedenunder. Vores konsolsystem blev valgt til fastgørelses-fasen, fordi grund-konceptet i vores system er som skabt til formålet! Se billederne i galleriet.